hero-bg
game-image
Forge Of Fortunes

Hitta underjordiska skatter i Forge Of Fortunes

Att leta efter ädla stenar och metaller är en drift som verkar sitta djupt i människans DNA. I Forge Of Fortunes från den svenska studion har man tagit fasta på detta. Här kan du ge dig hän åt denna drift och separera guld från kol med olika hjälpmedel. Forge of Fortune släpptes i augusti 2022 och har blivit en välförtjänt framgång.

Udda spelplan med en rad

Spelplanen i Forge Of Fortunes är ovanlig såtillvida att det bara är en rad med tre symboler. Vanligtvis brukar man ha minst tre hjul med minst tre rader. Det kan låta tråkigt att så få symboler kommer upp under ett snurr, men det är faktiskt kul med en udda design som ger en annorlunda spelupplevelse. 

Spelplanen är en typ av laboratorium eller verkstad där du jobbar för att få fram renare och renare guld. Resultatet av ett snurr kan påverka förutsättningarna för nästa omgång. Forge Of Fortunes är faktiskt relativt avancerat även om det ser enkelt ut. Detta är också ett spel med höga produktionsvärden i form av riktigt bra grafik och stämningsskapande musik. Guldklimparna är läckert designade och väcker verkligen ha-begär.

game-image
Spela gratis
game-image
* Detta spel är gratis och inga riktiga pengar eller priser går att vinna.
close-btn