hero-bg
game-image
Champions Of Mithrune

Champions Of Mithrune är ett spel för hjältar

I Champions Of Mithrune har tagit inspiration från Sagan om ringen och andra episka berättelser om kampen mellan gott och ont. Här handlar det om kungadömet Mithrune, där den onde Lord Duran skadar landet med sin mörka magi. Det krävs hjältedåd för att ställa allt tillrätta och till ditt förfogande har du fem individer med unika förmågor.

Du kan trigga ett bonusspel med kristallkulor

Hjältarna i Champions Of Mithrune är Syn the Shapeshifter, Gorm the Barbarian, Silvana the Ranger, Olc the Goblin och Anastina the Sorcerer. Alla har de sina egna specialförmågor som på olika sätt påverkar spelets förutsättningar till din fördel. Men då måste du lyckas aktivera förmågorna genom att få upp rätt symboler på skärmen. 

Det här är storytelling på hög nivå för att vara en slot. Det finns till och med ett bonusspel i Champions Of Mithrune som bidrar till att skapa variation och spänning. För att trigga bonusspelet behöver du bara samla tre scatters i form av kristallkulor. Det känns verkligen som att man leder en grupp av mäktiga hjältar som har tagit sig an en svår men väldigt ärofull uppgift.

game-image
Spela gratis
game-image
* Detta spel är gratis och inga riktiga pengar eller priser går att vinna.
close-btn