hero-bg
game-image
Gigantoonz

Reactoonz är nu tillbaka som ännu större Gigantoonz!

Det kan vara så att du tillhör de som trodde att storyn med Reactoonz var över – men äventyret har bara börjat! Nu är de tillbaka och de är till och med större än deras ledare Gargantoonz! I succe från vintern 2022 får du möjlighet att ha gigantiskt kul. Här samsas megasymboler du känner igen i en helt ny spelversion, men med samma härliga spelgrafik du redan tycker om och är van vid. 

Spelplanen är inte upplagd kring klassiska hjul och rader. Utan här faller istället Gigantoonz i olika storlekar från taket för att bilda kluster. 

Väck Gargantoonz från sin slummer

Reactoonzens ledare Gargantoonz är mer aktiv i denna version av spelserien. Han ligger i kanten av spelet och slumrar medan du spelar. Allt eftersom du fyller brädet och skapar kombinationer så laddas mätaren under Gargantoonz. Mätaren är uppdelad i fyra sektioner där varje sektion genererar olika funktioner. Men du behöver totalt 100 laddningar för att fylla mätaren helt och väcka ledaren. När väl detta skett kommer alla Gigantoonz på brädet att förvandlas till Gargantoonz och ta över för stora överraskningar. 

game-image
Spela gratis
game-image
* Detta spel är gratis och inga riktiga pengar eller priser går att vinna.
close-btn