hero-bg
game-image
Mount M

Bestig Mount M i en rolig istids-slot

Mount M (berget M) är en slot som släpptes i september 2022. M står för Mammoth Mountain, och det här är ett spel som kretsar kring förhistoriska jättebestar! Som alltid när det gäller spel från svenska så är det fråga om en lansering som många har sett fram emot, och vi tror inte att någon kommer att bli besviken. 

Frammana mammutens ande

Att bestiga toppen på Mount M är få förunnat men det är verkligen värt alla ansträngningar. Särskilt om du utför den hemliga ritual som ger dig de största framgångarna i spelet. Ritualen frammanar mammutens ande. Rent speltekniskt gestaltas detta på flera sätt. Bland annat genom snygga animationer och funktionen stacked symbols. Alltså symboler med en mammut som täcker flera hjul. Det finns också en mekanik som gör så att andra symboler kan uppgraderas till mammutar.

Mount M har dessutom ett läge som låses upp av scattersymboler där du kan få extra snurr. Under dessa kan symboler som ger dig extra höga vinster uppenbara sig under isen. Spelet ger en bra känsla av istid. Här väcks respekten för den gigantiska mammut som är den obestridliga kungen av Mount M!

game-image
Spela gratis
game-image
* Detta spel är gratis och inga riktiga pengar eller priser går att vinna.
close-btn